Οι Naxatras έρχονται στο Gagarin 205

Naxatras

Η ροκ μπάντα από τη Θεσσαλονίκη κατεβαίνει ξανά στην πρωτεύουσα

Δύο χρόνια μετά την τελευταία τους εμφάνιση επί αθηναϊκού εδάφους, οι hard psychedelic rockers Naxatras, από τη Θεσσαλονίκη, επιστρέφουν στην πρωτεύουσα, το Σάββατο 21 Απριλίου, στο Gagarin 205, για μία οπτικοακουστική, heavy ψυχεδελική πανδαισία. Μαζί τους στη σκηνή οι Supersoul.

Έχοντας κυκλοφορήσει το πρώτο, ομώνυμο full length album τους, το 2015, χρησιμοποιώντας εξ’ ολοκλήρου αναλογικά μέσα και εκτελώντας όλο το υλικό τους ζωντανά, οι Naxatras εξ’ αρχής αποτέλεσαν μια ανερχόμενη δύναμη για τον εγχώριο rock ήχο.

Naxatras

Δυναμικά ρυθμικά μοτίβα, ονειρικές μελωδίες, βαριά riffs και ταξιδιάρικα κιθαριστικά solos, όλα εμποτισμένα με μία 70’s ατμόσφαιρα και αισθητική, αποτελούν τον βασικό κορμό των μουσικών δημιουργιών των Naxatras. Το “III” (τρίτο σε σειρά full length album τους και τέταρτη κυκλοφορία συνολικά), δόθηκε στη δημοσιότητα τον Φεβρουάριου του 2018.

 

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

10 €
- 12 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.