Οι Locomondo στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος του ΚΠΙΣΝ

Θα ανέβουν στη σκηνή στο Ξέφωτο, τραγουδώντας όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες αλλά και καινούργια τραγούδια

Η σειρά υπαίθριων συναυλιών Parklife στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος υποδέχεται το καλοκαίρι σε μια μεγάλη γιορτή μαζί με τους Locomondo, στο Ξέφωτο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), το Σάββατο 26/05, στις 21.00.

Ξέφρενοι ρυθμοί, πάρτι, χορός, τραγούδι, παραλίες και καλοκαίρι είναι λίγες από τις λέξεις που σου έρχονται στο μυαλό στο άκουσμα των Locomondo. Θα ανέβουν στη σκηνή στο Ξέφωτο, τραγουδώντας όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες αλλά και καινούργια τραγούδια, μετατρέποντας το κοινό σε μία τεράστια παρέα.

©Irini Michopoulou

Η μουσική που ανέδειξε τους Locomondo είναι μία μείξη από reggae, ska, latin, rock και ελληνικούς παραδοσιακούς ρυθμούς, σε συνδυασμό με τους ελληνικούς στίχους που γράφει ο Μάρκος Κούμαρης και αγαπήθηκαν από το νεανικό κοινό κι όχι μόνο. Με τραγούδια όπως τα «Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα» και «Μαγικό χαλί», το μόνο σίγουρο είναι πως ο χορός δεν θα σταματήσει.

Η ενότητα Parklife καθώς και το σύνολο του προγραμματισμού του ΚΠΙΣΝ, πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Μία Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.