Οι Chemical Brothers έρχονται στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο

Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην ηλεκτρονική dance σκηνή των τελευταίων 30 χρόνων έρχεται στην Αθήνα. Δείτε τις λεπτομέρειες

Το Release Athens 2018 επιστρέφει μετά τις 3 μεγάλες βραδιές του καλοκαιριού, με την Autumn Edition, παρουσιάζοντας τους θρυλικούς The Chemical Brothers, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ηλεκτρονικής dance σκηνής των τελευταίων 30 χρόνων, που έρχονται στην Αθήνα για ένα εκθαμβωτικό οπτικοακουστικό show, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας.

Ο Tom Rowlands και ο Ed Simons , οι δύο χαρισματικοί μουσικοί / παραγωγοί / djs που απαρτίζουν το μεγαλοφυές ντουέτο από το Manchester, υπόσχονται να καθηλώσουν με τους τεράστιους ρυθμούς τους και την εκπληκτική παραγωγή που φέρνουν μαζί τους, με ψυχεδελικά visuals, strobe lights και lasers, σε μια βραδιά πανίσχυρης χορευτικής μουσικής.

Η προπώληση ξεκινάει προς 35€, τιμή που θα διατηρηθεί μέχρι τις 30 Ιουνίου. Από την 1η Ιουλίου, θα συνεχιστεί στα 40€. Στην τελευταία φάση της προπώλησης, η τιμή θα είναι 45€, ενώ στο ταμείο, το βράδυ της συναυλίας, 50€. Επίσης, θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων, με πρώτη τιμή τα 100€.

Για περισσότερα από 20 χρόνια, τα… Block Rockin’ Beats τους παραμένουν επίκαιρα, θυμίζοντας πως η dance σκηνή ήταν πάντα καλύτερη με αυτούς! Το ντουέτο των Tom Rowlands και Ed Simons φέρει ένα οπλοστάσιο από κλασικά τραγούδια-ύμνους για κάθε μουσικόφιλο, καθώς οι Chemicals αρέσουν στους πάντες! Μετράμε: “Hey Boy Hey Girl”, “Galvanize”, “Setting Sun”, “Block Rockin’ Beats”, “Do It Again”, “Leave Home”, “Let Forever Be”, “Out Of Control”,  “Where Do I Begin”, “Star Guitar”, “Swoon”, “Life Is Sweet”, “The Test”, “Electrobank”, “Go” και πολλά ακόμα.

Το ντουέτο που έκανε το Manchester να αφήσει το flower power revival και την brit pop έκρηξη και να συνδέσει το όνομά του και με τον εκρηκτικό βόμβο του big beat στο dancefloor και της electro χορευτικής μαεστρίας, επιστρέφει με ένα μοναδικό show που θα μετατρέψει το κλειστό κέντρο ξιφασκίας σε ένα τεράστιο club.

Έχοντας στο ενεργητικό τους εκατομμύρια πωλήσεις και πάμπολλα βραβεία (Grammy, Brit, MTV), οκτώ δίσκους, ένα soundtrack, έναν live δίσκο και τρεις best-of συλλογές, από το εμβληματικό ντεμπούτο τους “Exit Planet Dust” του ’95 (αναφορά στο αρχικό τους όνομα The Dust Brothers), τα «θηρία» “Dig Your Own Hole” (1997) και “Surrender” (1999), έως τον τελευταίο εξαιρετικό δίσκο “Born in the Echoes” (2015), παραμένουν ορμητικοί, ενάντια σε κανόνες, με ανήσυχο και δημιουργικό πνεύμα και στόχο ανοιχτόμυαλους μουσικόφιλους.

Εκπρόσωποι από την αφρόκρεμα της pop-rock σκηνής δηλώνουν για χρόνια πιστοί τους. Μόνο οι δεκάδες καλλιτέχνες που έχουν κάνει φωνητικά σε τραγούδια τους, φτάνουν. Νoel Gallagher (Oasis), Bernard Sumner (New Order), Beck, St. Vincent,  Q-Tip, Richard Ashcroft (The Verve), Tim Burgess (Charlatans), Hope Sandoval (Mazzy Star), και η αγαπημένη τους Beth Orton.

Τον περασμένο Ιανουάριο ανακοίνωσαν πως μπαίνουν στο studio για να ηχογραφήσουν το νέο τους album που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά. Αποσπάσματα θα ακούσουμε στη συναυλία της Αθήνας, ανάμεσα σε όλους εκείνους τους ύμνους που όρισαν την χορευτική μουσική από τα 90s μέχρι σήμερα.

Πρόγραμμα

19:00:  Ταμείο / Πόρτες
19:00:  Pene vs Lukas the 3rd
21:30:  James Holroyd (warm up set)
23:00: The Chemical Brothers

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

35 €
- 100 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.