Carnival Party στο Gazarte με τους The Swingin’ Cats & τους Jaguar Bombs

THE JAGUAR BOMBS

Τα party που έχουν γίνει ​"θεσμός​" μας προσκαλούν να ξεδιπλώσουμε όλα τα ταλέντα μας με χαρούμενη διάθεση χωρίς αναστολές

Και φέτος τις απόκριες δίνουμε ραντεβού στο gazarte για τα πιο αξεπέραστα μασκέ party. Τα party που έχουν γίνει ​”θεσμός​” μας προκαλεί να ξεδιπλώσουμε όλα τα ταλέντα μας με χαρούμενη διάθεση χωρίς αναστολές.

Είσαι fit τύπος; Tότε σίγουρα γνωρίζεις την Jane Fonda… Όχι; Σε κάθε περίπτωση προλαβαίνεις να κάνεις προθέρμανση ως το Σάββατο 17/2 για να σε θαυμάσουμε για τη δεξιοτεχνία με την οποία θα “γυμνάσεις” το κορμί σου είτε με κλασικές κινήσεις γυμναστικής είτε χορεύοντας. Oι The Swingin’ Cats αναλαμβάνουν τα ηνία της διασκέδασης. Μια εμπειρία για σώμα και πνεύμα με ξέφρενες swing και rock n’ roll μελωδίες, τραγούδια σε retro ατμόσφαιρα και outlook που επιτάσσει χρωματιστά κολάν, σπορ φανελάκια και αθλητικά παππούτσια που θα διευκολύνουν όλες τις φιγούρες σας. Ένα χορευτικό πρόγραμμα με πολλά push ups, καθίσματα διατάσεις και σχοινάκι με μουσική που θα μας ταξιδέψει σε άλλες εποχές, με κέφι και ενέργεια που θα σας κάνει να περάσετε αξέχαστα.

THE SWINGIN' CATS

Σου αρέσει να φοράς τα απολύτως απαραίτητα; Λατρεύεις τη φύση; Η αγαπημένη σου ταινία είναι ο Ταρζάν; Εάν σε όλα αυτά η απάντηση είναι ναι τότε το gazarte την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου είναι ο απόλυτος προορισμός για εσένα. Οι Jaguar Bombs welcome you to the jungle και υπόσχονται να… δονήσουν το κορμί μας με τις μουσικές τους.  Άφησε το μαλλί σου να οργιάσει, φόρεσε κάτι δερμάτινο, κάτι λεοπάρ ή έστω ένα φύλλο συκής και έλα για ένα πρωτόγονο party.

 THE JAGUAR BOMBS

Και τις δύο βραδιές η μουσική συνεχίζεται μέχρι το πρωί με τους DJ’s στα decks να μας απογειώνουν. Και όλα αυτά με δωρεάν είσοδο. Για ακόμη μία χρονιά οι μάσκες… πέφτουν στο gazarte!

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.