Κ. Βήτα – An Acoustic Session

«Κ. Βήτα - An Acoustic Session» στο Θέατρο Απόλλων

Ακουστικές εκδοχές ηλεκτρονικών τραγουδιών απ' όλη τη δισκογραφία του

Ο Κωνσταντίνος Βήτα θα βρεθεί τον Μάιο στην Ερμούπολη της Σύρου για να παρουσιάσει τις ακουστικές εκδοχές των ηλεκτρονικών του τραγουδιών σε μία μοναδική συναυλία στο Θέατρο Απόλλων.

Η αγάπη του για την hip hop και την ηλεκτρονική μουσική τον έκανε να δημιουργήσει τους Στέρεο Νόβα στις αρχές της δεκαετίας του 90. Από τότε μέχρι και σήμερα πειραματίστηκε με τον ηλεκτρονικό αλλά και τον ηλεκτροακουστικό ήχο και τα άλμπουμ του βρήκαν χιλιάδες πιστούς θαυμαστές δημιουργώντας ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στην ελληνική μουσική γεμάτο με περίσσια ευαισθησία, γούστο, ελλειπτικότητα, φινέτσα.

Στην συναυλία της 6ης Μαΐου, στο μοναδικής ατμόσφαιρας Θέατρο Απόλλων το οποίο λειτούργησε για πρώτη φορά το 1864, ο Κωνσταντίνος θα παρουσιάσει τραγούδια από όλη του την δισκογραφία. Τραγούδια όπου η αίσθηση μιας δομημένης απουσίας κυριαρχεί, τραγούδια για δρόμους και πρόσωπα που μέσα από το τυχαίο και το παιχνίδι διατυπώνουν την σχέση ανάμεσα στην πραγματικότητα και την πρόσληψή της.

Ένα ακουστικό ταξίδι, μια εμπειρία όπου ο ηλεκτρονικός συνθέτης μας κατευθύνει στην καρδιά της μουσικής του.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

10 €
- 13 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.