Κλασικά musicals του Broadway στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Broadway: Μια μαγική βραδιά κλασικού musical

Μια αναδρομή σε έργα-σταθμούς του αμερικανικού μουσικού θεάτρου

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) παρουσιάζει τις ωραιότερες στιγμές του μιούζικαλ στην ωραιότερη σκηνή της Αθήνας. Τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου η χρυσή εποχή του Broadway αναβιώνει στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος.

Υπό τη μουσική διεύθυνση του Λουκά Καρυτινού, οι Μουσικοί της Καμεράτα – Ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής, ο Χάρης Ανδριανός, ο Γιάννης Καλύβας, η Νάντια Κοντογεώργη και η Μυρσίνη Μαργαρίτη συναντούν το West Side Story, την Ωραία μου Κυρία, τη Μελωδία της Ευτυχίας και άλλα αριστουργηματικά μιούζικαλ σε μια μουσική αναδρομή σε έργα-σταθμούς του αμερικανικού μουσικού θεάτρου.

Παράλληλα με τον βασικό κορμό δράσεων και εκδηλώσεων που συνεχίζουν να προσφέρονται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), με αυτή τη συναυλία, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος εγκαινιάζει μία σειρά εκδηλώσεων με προσιτό εισιτήριο, εμπλουτίζοντας τις πηγές εσόδων του οργανισμού και διασφαλίζοντας τη μακροχρόνια οικονομική του ευρωστία.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

5 €
- 10 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

2 Απαντήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.