Η Lia Hide και οι House of Light εμφανίζονται live στο six d.o.g.s

Lia Hide

Μια συναυλία που θα ταξιδέψει το κοινό της σε ιδιαίτερα μουσικά μονοπάτια

Η Lia Hide μαζί με τους House of Light εμφανίζονται στη σκηνή του six d.o.g.s για μια μοναδική συναυλία, την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου στις 21:00.

Η Αθηναία τραγουδοποιός Lia Hide πρωτοκαθεδρεύει πλέον στην dark/artpop σκηνή της Ελλάδας, ενώ φλερτάρει με τη διεθνή σκηνή με περιοδείες στην Ευρώπη (Ιταλία, Νορβηγία, Βέλγιο, Ολλανδία, Αγγλία), την Αμερική και τον Καναδά. Η πολυσχιδής Lia (γράφει επίσης μουσική για χορό και θέατρο) μετά από ένα πολύ παραγωγικό παρελθόν στην ελληνική electronica, έχει πλέον κυκλοφορήσει 2 προσωπικούς δίσκους και ετοιμάζει τον τρίτο, ενώ έχει εμφανιστεί και συνεργαστεί με ηχηρά ονόματα της εγχώριας και διεθνούς σκηνής (Tricky, Keep Shelly in Athens, Kovacs, Anneve Van Giersbergen, KBHTA, Kadebostany, Joseph van Wissem).

Συνδυάζοντας με μαεστρία την ποπ κουλτούρα των 80’ς και την art/progressive μουσική των 90’ς, ο ήχος της αποτελεί ένα πολυεπίπεδο σύμπλεγμα από ήχους ηλεκτρονικούς, ροκ και κινηματογραφικούς, με όπλο την εύθραυστη χροιά της δυνατής φωνής της και τη θεατρικότητα της σκηνικής της παρουσίας – μία σκοτεινή εγγονή της Kate Bush, της Tori Amos, του Nick Cave και των NIN. Ενήλικα λόγια, θυμωμένες κιθάρες, πολύχρωμα πλήκτρα, ένα στιβαρό rythm section, όλα, συνοδευόμενα από ένα ταξιδιάρικο video show.

Οι House of Light είναι από την Αυστραλία και κατοικούν στο Βερολίνο. Δημιουργούν τραγούδια που σου κολλάνε στο μυαλό, ντυμένα με ψυχεδελικό ήχο, γεννημένα από new wave, 80’s pop, shoegaze και post-punk επιρροές. Έχουν εμφανιστεί μεταξύ άλλων με τους Lydia Lunch και Pete Doherty, ενω στις συναυλίες τους συχνάζουν υψηλού προφίλ θεατές όπως οι Frank Black (Pixies) και Andy Rourke (the Smiths). Έρχονται στην Αθήνα έχοντας μόλις επιστρέψει στην Ευρώπη από την περιοδεία τους στην Αμερική, με το 3ο album τους στις αποσκευές τους.

Συντελεστές

The band: Γιώργος Ράδος (drums) / Πάνος Παπάζογλου (κιθάρα) / Aki’Base (μπάσο)

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

6 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.