Η Τσιγγάνικη Συμφωνική Ορχήστρα της Βουδαπέστης επιστρέφει στην Ελλάδα για δύο μοναδικές εμφανίσεις

H Τσιγγάνικη Συμφωνική Ορχήστρα της Βουδαπέστης

Μια συναυλία με παραδοσιακή Ουγγρική και τσιγγάνικη μουσική

Η Τσιγγάνικη Συμφωνική Ορχήστρα της Βουδαπέστης επιστρέφει στην Ελλάδα για δύο μοναδικές εμφανίσεις. Οι 100 δεξιοτέχνες μουσικοί (54 βιολιά, 10 βιόλες, 10 τσέλα, 10 κοντραμπάσα, 10 κλαρινέτα, 6 κύμβαλα) που αγαπήθηκαν από το παγκόσμιο κοινό θα μας παρασύρουν με το εκρηκτικό ταμπεραμέντο και την πηγαία ενέργεια τους, ως θεματοφύλακες της παράδοσης με τρόπο αδιαμφισβήτητο και ασύγκριτο σε όλο τον κόσμο. Η Αθήνα αποτελεί αγαπημένο προορισμό πια για την μοναδική αυτή ορχήστρα που τα τελευταία χρόνια επιλέγει την πόλη μας στις περιοδείες της. Έτσι ανανεώνουν την συνάντηση τους με το αθηναϊκό κοινό στις 7 Ιουνίου στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας και στις 8 Ιουνίου στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ Λάρισας.

Στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται κομμάτια από τους Liszt, Bartok, Kodaly, Hubay, Erkel, Brahms, Tchaikovsky, Sarasate, Strauss, σύγχρονη αλλά και παραδοσιακή Ουγγρική και τσιγγάνικη μουσική. Η ομάδα των μουσικών που μας επισκέπτεται αποτελείται από τους καλύτερους μουσικούς της Ουγγαρίας. Η πολυπληθής αυτή ορχήστρα έχει αποθεωθεί από όλο τον μουσικό κόσμο.

Κάθε τους εμφάνιση επηρεάζει το κοινό με τρόπο μοναδικό και φημίζονται για τα ευφάνταστα πολύχρωμα κοστούμια τους, τις παραδοσιακές ουγγρικές στολές και τα επίσημα ενδύματα τους. Η ορχήστρα αναμιγνύει την παραδοσιακή τσιγγάνικη μουσική της Ουγγαρίας με αριστουργήματα του κλασικού ρεπερτορίου συναρπάζοντας τα πλήθη με τη δεξιοτεχνία τους, την ευφάνταστη διάθεση τους και την αλάνθαστη διαίσθηση δημιουργώντας μαγικές στιγμές ανάτασης και συγκίνησης.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

19 €
- 35 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.