Η Μόνικα στο Αεροδρόμιο της Αθήνας!

Η Μόνικα αποχαιρετά για ένα μικρό χρονικό διάστημα το ελληνικό κοινό με ένα αξέχαστο live στο Αεροδρόμιο της Αθήνας

Το πρόγραμμα Fly me to the Moon του αεροδρομίου συνεχίζεται την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, με τη Μόνικα! Συνεχίζοντας τις πολύ επιτυχημένες «πτήσεις» του για πέμπτη χρονιά, το  “Fly me to the Moon” υποδέχεται τη Μόνικα Χριστοδούλου, μία από τις πλέον δημοφιλείς νέες τραγουδίστριες – τραγουδοποιούς. Με live στους σημαντικότερους χώρους στην Ελλάδα, όπως το Ηρώδειο και το μικρό θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου, διεθνείς συνεργασίες με σημαντικές προσωπικότητες της μουσικής βιομηχανίας και ζωντανές εμφανίσεις σε Ευρώπη και Αμερική, η Μόνικα έρχεται για πρώτη φορά για ένα αξέχαστο live στο Αεροδρόμιο της Αθήνας.

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στην αγγλόφωνη εναλλακτική σκηνή, έκανε μεγάλη αίσθηση με το άλμπουμ “Avatar” (2008), αλλά και με την αμέσως επόμενη δουλειά της, τον δίσκο “Exit” (2010). Το 2014 κυκλοφόρησε ο τρίτος προσωπικός της δίσκος με τίτλο “Secret in the Dark” – που ηχογραφήθηκε εξ’ ολοκλήρου στη Νέα Υόρκη – ενώ ακολούθησαν περιοδείες και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού. Το καλοκαίρι του 2017 συνεργάστηκε με την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ σε μια ανοιχτή συναυλία στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπου μεταξύ άλλων παρουσίασε στο κοινό το πρώτο ελληνόφωνο κομμάτι της με τίτλο “Στάλα“.

Λίγο πριν διασχίσει για ακόμα μια φορά τον Ατλαντικό, ετοιμάζει ένα πολύ ξεχωριστό live, σε έναν ιδιαίτερα οικείο για εκείνη χώρο, καθώς τα τελευταία τρία χρόνια ταξιδεύει συνεχώς. Έτσι, την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου θα παίξει ζωντανά στο Αεροδρόμιο της Αθήνας, παρουσιάζοντας αγαπημένες στιγμές από το παλαιότερο ρεπερτόριό της αλλά και τα νεότερα κομμάτια της, αποχαιρετώντας, για ένα μικρό χρονικό διάστημα, το αγαπημένο της ελληνικό κοινό.

Πάρτε μία γεύση από την εμφάνιση της Μόνικα
στο Αεροδρόμιο της Αθήνας:

To «Fly me to the Moon» είναι μια πρωτοποριακή συνεργασία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και της πολιτιστικής πλατφόρμας ελculture, που πραγματοποιείται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά. Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες, καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα, στα www.aia.gr και www.elculture.gr.

Συντελεστές

Την Μόνικα συνοδεύουν οι:

Σεραφείμ Γιαννακόπουλος: Drums
Στέλιος Προβής: Μπάσσο
Αλέξανδρος Βουλγαράκης: Κιθάρα
Ορέστης Μπενέκας: Keyboards / Electronics
Γρηγόρης Μάγος: Hχολήπτης

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.