Απόστολος Ρίζος live

«Απόστολος Ρίζος live» στο Ίλιον plus

Με τραγούδια από το νέο του άλμπουμ «6»

Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του νέου του album με τον  τίτλο «6» ο Απόστολος Ρίζος ανεβαίνει για τρεις δυναμικές μουσικές εμφανίσεις, στη σκηνή του Ίλιον plus τα Σάββατα 3, 10 και 17 Δεκεμβρίου.

Ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής που συντονίζει το κοινό του με τις ερμηνείες και τη σκηνική του παρουσία, έχει στήσει μια μουσική πρόταση που εξαφανίζει τα μουσικά σύνορα και αναδεικνύει την ίδια την ουσία των τραγουδιών.

Τα αγαπημένα τραγούδια από την παλιότερη προσωπική του δισκογραφία αλλά και από το πρόσφατο album «6» (Τι να θυμηθώ, Να’ μαστε μαζί, Σ’ αυτή τη χώρα, Το ψάρι) συνομιλούν ανατρεπτικά με τον Βαμβακάρη, τον Λοΐζο, τον Χατζιδάκι, τον Τσιτσάνη, τον Περίδη, τον Μικρούτσικο, τον Θ. Παπακωνσταντίνου, τον Ζούδιαρη, τον Καζαντζή, τον Ζερβουδάκη, τον Αλκαίο, τον Ελευθερίου, τη Νικολακοπούλου.

Με άλλους τρεις μουσικούς δημιουργούν έναν μουσικό κόσμο που δονείται από ρυθμό και συναίσθημα. Ηλεκτρικό κοντραμπάσο, loops, drums, πνευστά, και ο ίδιος ο Απόστολος Ρίζος με την ακουστική του κιθάρα και μια φυσαρμόνικα, θα μας κερδίσουν για τρία Σάββατα του Δεκέμβρη, στη σκηνή του Ίλιον plus.

Φωτογραφία: Γιώργος Μαργετουσάκης

Συντελεστές

Μουσικοί:
Θοδωρής Κουέλης: ηλεκτρικό κοντραμπάσο, loops
Dr. Momo: τύμπανα, κρουστά
Χρήστος Σπηλιόπουλος: τρομπόνι, τρομπέτα, σαξόφωνο, φλάουτο
Απόστολος Ρίζος: κιθάρες, φυσαρμόνικα

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

12 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.