ΖΕΟΝ – Δημόσιος Χώρος

Στείλτε τη δική σας φωτογραφία

To ΖΕΟΝ στο πλαίσιο της νέας έρευνας και δράσης που πραγματοποιεί με γενικό τίτλο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΧΩΡΟΣ διοργανώνει σε πρώτο στάδιο φωτογραφικό δρώμενο με θέμα «Τι σας ευχαριστεί ή σας ενοχλεί περισσότερο όταν κινείστε καθημερινά στο δημόσιο χώρο της πόλης σας».

Στόχος της συνολικής δράσης ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΧΩΡΟΣ είναι να αναδείξει μερικά τουλάχιστον από τα καθημερινά ζητήματα χρήσης του δημόσιου χώρου στις σύγχρονες πόλεις, στις σύγχρονες συνθήκες ζωής με έμφαση στην κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Αθήνα και στο ιστορικό της κέντρο και να καταλήξει μέσα από συλλογική προσπάθεια σε απλές προτάσεις βελτίωσης της καθημερινότητας μας.

Μπορείτα να στείλετε μέχρι 5 φωτογραφίες μέσω e-mail (συνολικό μέγιστο μέγεθος 1 Μb) σε μορφή jpeg και μέγεθος 13×18 σε 300 dpi καθώς και:

      1.    ένα επεξηγηματικό σχόλιο για την κάθε φωτογραφία – γιατί το θέμα της κάθε φωτογραφίας αποτελεί στοιχείο θετικό ή αρνητικό για τον κάθε «φωτογράφο» σε σχέση με το Δημόσιο Χώρο.

      2.    πού και πότε τραβήχτηκε η κάθε φωτογραφία

      3.    το όνομά του «φωτογράφου»

      4.    τρόπο επικοινωνίας (κατά προτίμηση e-mail) 

      5.    μια διαβεβαίωση για το ότι τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών ανήκουν στον αποστολέα

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση i[email protected]r ή σε cd στη διεύθυνση του ΖΕΟΝ.

Το ΖΕΟΝ διατηρεί το δικαίωμα χρήσης και αναδημοσίευσης του υλικού στο πλαίσιο της συνολικής δράσης (εκθέσεις, κατάλογοι, workshops).

To ΖΕΟΝ είναι μια πολιτιστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που συστάθηκε τον Απρίλιο του 2006 από δύο αρχιτέκτονες, τον Μαρίνο Σορίλο και τη Μαριλένα Κοσκινά, με έδρα στην οδό Σαχτούρη 8-10 και έχει σαν στόχο να δράσει ως τόπος έρευνας και δημιουργίας για τη διαμόρφωση της ποιότητας του χώρου. 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη στο e-mail σας

τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!