Θοδωρής ετών 33 μ χ

Μία Υβριδική Κωμωδία των Γ. Ριζόπουλου – Θ. Μπαλωμένου

 

Εδώ συναντιέται η σκηνική δράση με τη μουσική, οι θεατές με τους ηθοποιούς και το δράμα με την κωμωδία. Υβριδική και ύπουλη, με γερές δόσεις ειρωνείας, χωρίς να εξαντλείται στο κωμικά ευφυές κέλυφος της και με γλώσσα σύγχρονη, αλλά καθόλου τηλεοπτική, απευθύνεται σε όλους τους νέους που φοβούνται να επιλέξουν ελεύθερα το μέλλον τους, σε όλους τους γονείς που ταλαντεύονται μεταξύ των επιθυμιών των παιδιών τους και της σίγουρης, κατά αυτούς, οδού και σε κάθε ενήλικο που ακόμη έχει την ανάγκη να πιστέψει ότι τη ζωή αυτή την ορίζουμε μόνοι μας.

Ο Θοδωρής, ετών 33, άνεργος μηχανικός στο επάγγελμα, ονειρεύεται ότι απόψε θα ολοκληρώσει το πρώτο του θεατρικό έργο, ότι απόψε θα  γοητεύσει την πανέμορφη ηθοποιό/σερβιτόρα Κοραλία, ότι απόψε θα ξεπεράσει το φίλο/alter ego του Ντόριαν, ότι απόψε θα αναμετρηθεί με τους γονείς του και θα αλλάξει επιτέλους τη ζωή του. Όλα αυτά ο Θοδωρής θα τα κάνει απόψε, αρκεί να βγει  από την κουζίνα και να μπει επιτέλους στο πάρτυ.

 

Συντελεστές

 

Κείμενο :  Γιώργος Ριζόπουλος – Ευθύμης Μπαλωμένος
Σκηνοθεσία :  Ευθύμης Μπαλωμένος
Επιμέλεια Σκηνικού χώρου-Κοστουμιών :  Κωστάντσια Σαραφιανού
Μουσική Σύνθεση :  Άγγελος Αγγέλου

Παίζουν :  Χρήστος Σπανός (Θοδωρής),  Γιώργος Ριζόπουλος (Ντόριαν), Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου (Κοραλία), Άγγελος Αγγέλου (πιάνο)

 

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

15 €
- 20 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ