Ένα podcast έκπληξη με μουσική και τραγούδια

Ένα podcast έκπληξη με μουσική και τραγούδια

Άκου τώρα στο αγαπημένο σου app

Σύνοψη επεισοδίου

Ένα podcast αφιερωμένο στα παιδιά και τα δικαιώματά τους. Συντροφιά με το Δίκτυο για τα δικαιώματα του παιδιού συζητάμε για την πρωτότυπη εκστρατεία του που κάνει τα δικαιώματα των παιδιών τραγούδι! Μαζί μας ο Πάνος Χριστοδούλου, Πρόεδρος του Δικτύου για τα δικαιώματα του παιδιού, οι τραγουδιστές Τζώρτζια και Σπύρος Γραμμένος και ο συγγραφέας παιδικών βιβλίων Αντώνης Παπαθεοδούλου.

Μιλάμε για τα Χριστούγεννα, τις παιδικές τους αναμνήσεις αλλά και για το νέο βιβλίο CD «Αν σας τα τραγουδήσουμε: Τα δικαιώματά μας έγιναν τραγούδια» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μικρή Άρκτος και περιλαμβάνει 14 τραγούδια σε στίχους που έγραψαν παιδιά (εκδόσεις Μικρή Άρκτος), εμπνευσμένα από τη Διεθνή Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού (στο πλαίσιο σχετικού διαγωνισμού που διοργάνωσε το Δίκτυο) κι έγιναν τραγούδι με τη βοήθεια καταξιωμένων και αγαπημένων καλλιτεχνών. Φυσικά, αφηγούμαστε την ιστορία του Δον Κιχώτη και ακούμε τραγούδια.

Περισσότερα για το Δίκτυο για τα δικαιώματα του παιδιού μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα https://ddp.gr/ ενώ το βιβλίο CD «Αν σας τα τραγουδήσουμε: Τα δικαιώματά μας έγιναν τραγούδια» κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία.

Μια σειρά Podcast με την ευγενική χορηγία των καταστημάτων Public.