Απολαύστε έναν «περίπατο στο δάσος» με γεύσεις στο εστιατόριο Tudor Hall από τον Chef de Cuisine Αλέξανδρο Κοσκινά

Ένας «περίπατος στο δάσος», με πιάτα εμπνευσμένα από τις γεύσεις και τα αρώματα του δάσους

O Chef de Cuisine του εστιατορίου Tudor Hall Αλέξανδρος Κοσκινάς μάς προσκαλεί σε ένα «περίπατο στο δάσος» με πιάτα εμπνευσμένα από τις γεύσεις και τα αρώματα του δάσους.

Έως τις 5 Απριλίου, οι επισκέπτες του εστιατορίου μπορούν να απολαύσουν ένα θεματικό μενού με ιδιαίτερους γευστικούς συνδυασμούς που θα συνεπάρουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες. Άγρια μανιτάρια ψημένα στον ξυλόφουρνο πάνω σε φύλα καστανιάς, κρέμα πατάτας με νιόκι, κάστανα και μαύρη τρούφα, ψητός φασιανός με κολοκύθα αλλά και το φιλέτο από ελάφι με φρούτα του δάσους και ρίζες λαχανικών ψημένες σε αλάτι με πευκοβελόνες είναι μερικές από τις δημιουργίες του ταλαντούχου Σεφ που υπόσχονται μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό με θέα τη φωτισμένη Ακρόπολη.

Ανακαλύψτε το μενού εδώ

«A Walk in the Forest» | Tudor Hall Restaurant | Ξενοδοχείο King George, 18.00-22.45

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.