Όταν η Κόκκινη Κλωστή Χάθηκε στο Μεγάλο Δάσος

Στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

 

Τη δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών και για λόγους «καθαρής επαναχρησιμοποίησης και ανακύκλωσης» ζητάμε από το κοινό των δυο τελευταίων παραστάσεών μας, να φέρει τα ψηφοδέλτια που απέμειναν από την εξάσκηση του εκλογικού του δικαιώματος … να δοκιμάσουμε να τα «κάνουμε κάτι»… ώστε να πιάσουν τόπο!!!

Πληροφορούμε, επίσης, το κοινό… ότι θα πραγματοποιηθεί ψηφοφορία μεταξύ των ηρώων του παραμυθιού. Θα ισχύσει το απλό αναλογικό εκλογικό σύστημα που ισχύει πάντα όταν έχουμε να κάνουμε με κούκλες, δεν υπάρχει ηλικιακός περιορισμός για όσους θέλουν να ψηφίσουν,  τα συνθήματα επιτρέπονται, αρκεί να είναι εύηχα!

 

Υπάρχουν άραγε ξυπνητήρια στο Μεγάλο Δάσος…; Υπάρχει άραγε σκαντζόχοιρος στο γνωστό παραμύθι της Κοκκινοσκουφίτσας…;  Υπάρχουν άραγε κεφάλια γαμπροί… και νύφες ρακέτες…; Υπάρχουν άραγε Μπακακοί-Καλικάτζαροι με ορέξεις τρελές που μιλούν σε γλώσσες ξένες μαγικές…; Όταν η κόκκινη κλωστή χάνεται στο μεγάλο δάσος… Όλα είναι πιθανά! 

Παράσταση κουκλοθέατρου και αφήγηση λαϊκών παραμυθιών με ζωντανή μουσική και τραγούδια. Κούκλες, αντικείμενα και άνθρωποι συναντιούνται σε έναν κόσμο που δεν υπάρχει ο φόβος… στον κόσμο της Ελληνικής λαϊκής παράδοσης και μουσικής…

 

Συντελεστές

Αφήγηση – κιθάρα: Κωσταντής Μιζάρας

Εμψύχωση κούκλας και αντικειμένων: Αγγελική Γουναρίδη

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

8 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ