Η Longing Disco στο μπαρ του ΕΜΣΤ για το Modern Love Festival

Μια πανηγυρική βραδιά μουσικής, χορού και επιθυμίας εμπνευσμένη από το συναισθηματικό φάσμα της αγάπης και του ερωτικού πόθου

Ερωτευτήκατε ποτέ κάποιο άτομο που δεν έπρεπε να ερωτευτείτε; Διαλυθήκατε ποτέ από έρωτα, να μην ξέρετε τι να κάνετε και να παίζετε τον ίδιο δίσκο ξανά και ξανά; Ο «ερωτοχτυπημένος» σας δίσκος και οι ιστορίες ερωτικής απογοήτευσής σας μπορούν να γίνουν μέρος της Longing Disco: μια μοναδική εκδήλωση την οποία οργανώνει ο καλλιτέχνης Nick Fox στο πλαίσιο του Modern Love Festival που πραγματοποιείται στο ΕΜΣΤ | Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, στην Αθήνα.

Η Longing Disco είναι μια ζωντανή καλλιτεχνική εκδήλωση, η οποία διαμορφώνεται από τους ανθρώπους που συμμετέχουν σε αυτή. Κάθε τραγούδι της Longing Disco έχει μια μοναδική ιστορία να πει. Οι συμμετέχοντες και συμμετέχουσες ζητούν ανώνυμα το τραγούδι που συνδέεται περισσότερο με προσωπικές τους ιστορίες που εξιστορούν σχέσεις στα ουράνια, ειδύλλια με τραγική κατάληξη, ανεκπλήρωτους έρωτες, ξαφνικούς αποχωρισμούς, απώλειες, ελπίδες και όνειρα.

Σας προσκαλούμε να μοιραστείτε μαζί μας ανώνυμα τα τραγούδια που σας ξυπνούν τις πιο δυνατές ερωτικές αναμνήσεις και τις ιστορίες που συνδέονται με αυτά.

Θα παίζουμε αυτά τα τραγούδια στο μπαρ του ΕΜΣΤ όλες τις μέρες που διαρκεί το φεστιβάλ MODERN LOVE, ενώ την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου (22:30-01:30) θα έχουν κεντρική θέση στη Longing Disco, μια πανηγυρική βραδιά μουσικής, χορού και επιθυμίας εμπνευσμένη από το συναισθηματικό φάσμα της αγάπης και του ερωτικού πόθου.

Για να συμμετάσχετε στη Longing Disco, στείλτε μας το τραγούδι σας συμπληρώνοντας αυτή τη φόρμα.

Παρακαλούμε να συμπεριλάβετε:

Τίτλο τραγουδιού
Όνομα καλλιτέχνη/συγκροτήματος
Μια σύντομη ιστορία σας για την επιλογή του τραγουδιού
Προαιρετικά: μια αντιπροσωπευτική εικόνα της ιστορίας σας για να τη δείξουμε στην ντίσκο

Όλες οι υποβολές θα παραμείνουν ανώνυμες, ενώ μπορείτε να μοιραστείτε την ιστορία σας για ένα τραγούδι ακόμα κι αν δεν παραστείτε στην εκδήλωση.

Η εκδήλωση έχει ελεύθερη είσοδο.

Υποβάλετε το ερωτικό τραγούδι σας εδώ

tags / ΕΜΣΤ

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.