Ένα έργο των Κέλλυ Σταμουλάκη - Μαρία Κόντου

Παραμονές της μεγάλης γιορτής των Αστεριών το μαγικό, υπέροχο φόρεμα της Μάγισσας Μπελολένης βρίσκεται σκισμένο. Οι Σκιές, που μόνο για καλό δεν είναι, κυκλοφορούν ανενόχλητες στο βασίλειο κι ενοχοποιούν τη Μελένια, την κόρη του Βασιλιά. Πανικός στο παλάτι. Θα χαλάσει η ξεχωριστή γιορτή;   Οι σκιές θα φέρουν σε πέρας τα σκοτεινά σχέδιά τους;

Η λύση και το φως θα έρθει από την παρουσία του λαμπερού Αστεριού που ακούει στο όνομα Μουσιού Αστράν!Η Μελένια, αν και διάδοχος του θρόνου, είναι ένα απομονωμένο παιδί. Ένα διαφορετικό παιδί…  Οι σχέσεις της με τους ανθρώπους κάθε άλλο παρά απλές μοιάζουν, αφού έχει χάσει την πίστη στον εαυτό της.

Όλα αυτά μέχρι τον ερχομό του Μουσιού Αστράν, ο οποίος φωτίζει το δρόμο της και την κάνει να συνειδητοποιήσει ότι είναι άξια να αγαπηθεί. Όταν εκείνη πείθεται, ο δρόμος της αποδοχής από τους φίλους, τους γονείς και τους κατοίκους της χώρας ανοίγει «μαγικά»

Συντελεστές

 

Κείμενο: Μαρία Κόντου – Κέλλυ Σταμουλάκη

Σκηνοθεσία: Κέλλυ Σταμουλάκη – Γιάννης Βούρος

Μουσική: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

Στίχοι τραγουδιών: Κέλλυ Σταμουλάκη, Γιάννης Προεστάκης, Μαρία Κόντου

Σκηνικά: Γιώργος Κολιός

Κοστούμια: Σοφία Κατσούρα.

Παίζουν οι: Στάθης Βούτος, Νατάσα Μαρματάκη, Στέλιος Πετράκης, Μαριάννα Λουκάκη, Ανδρέας Ορφανίδης,  Μαργαρίτα Βανδώρου, Ιάκωβος Παυλόπουλος, Τεπελένα Κατερίνα.

 

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

8 €
- 15 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ