Οι προβολές των εικαστικών ντοκιμαντέρ με τίτλο «Art21 – 100 Artists» συνεχίζονται στην Αθήνα, και πιο συγκεκριμένα στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών και στο CAMP Contemporary Art Meeting Point, με τη συνεργασία της Αμερικανικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας Art21.
Στο CAMP την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου στις 21:30 θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ Stories(Ιστορίες) με τον σκηνοθέτη John Waters και τους καλλιτέχνες Kara Walker, Kiki Smith, Do-Ho Suh και Trenton Doyle Hancock.
Στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών οι προβολές θα λαμβάνουν χώρα σε συνεργασία με το Θέατρο της ΑΣΚΤ κάθε Τετάρτη στις 18:00 στην αίθουσα Κινηματογράφου με ελευθερη είσοδο.
Το πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί ως εξής:
27/11: Humor (Χιούμορ) με την κωμικό Margaret Cho και τους καλλιτέχνες Eleanor Antin, Raymond Pettibon, Elizabeth Murray και Walton Ford.
4/12: Time (Χρόνος) με το χορευτή και χορογράφο Merce Cunningham και τους καλλιτέχνες Martin Puryear, Paul Pfeiffer, Vija Celmins και Tim Hawkinson.
11/12: Power (Δύναμη) με τον ηθοποιό David Alan Grier και τους καλλιτέχνες Gai Guo-Oiang, Laylah Ali, Krzysztof Wodiczko, Ida Applebroog, Teresa Hubbard και Alexander Birchler.
18/12: Memory (Μνήμη) με την ηθοποιό Isabella Rossellini και τους καλλιτέχνες Susan Rothenberg, Mike Kelley, Hiroshi Sugimoto, Josiah McElheny, Teresa Hubbard και Alexander Birchler.
