Το Ρομάντσο ανοίγει τις πόρτες του για μια ξεχωριστή συναυλιακή εμπειρία που υπόσχεται να ταξιδέψει το κοινό μέσα από ήχους, ρυθμούς και αυτοσχεδιασμούς. Τρία δυναμικά μουσικά σχήματα, οι Hippomaniacs, οι Arubaluba και οι Mode Plagal, ενώνουν τις δυνάμεις τους στη σκηνή για μια πολυδιάστατη βραδιά γεμάτη jazz, funk, progressive rock και παραδοσιακές μουσικές αναφορές.
21:00 – Hippomaniacs
Με αφετηρία την μαύρη funk των 70s και στοιχεία από τη Νέα Ορλεάνη, την Αφρική και την Αιθιοπία, οι Hippomaniacs στήνουν ένα ατμοσφαιρικό και γεμάτο ένταση μουσικό σκηνικό. Jazz, blues, ψυχεδέλεια και ακαταμάχητο groove σε μια performance.
Line-up:
Γιάννης Κασσέτας – Τενόρο & Βαρύτονο σαξόφωνο
Πάνος Γιώτης Svobotnik – Ηλ. κιθάρα / FX
Γιώργος Κωστόπουλος – Μπάσο
Λέανδρος Φράτνικ – Τύμπανα
22:00 – Arubaluba
Ένα σχήμα-φόρος τιμής στους Camel. Οι ARUBALUBA είναι το μοναδικό ελληνικό συγκρότημα αφιερωμένο στο έργο του progressive rock συγκροτήματος, μεταφέροντας στη σκηνή τον λυρισμό και τη μαγεία των κλασικών άλμπουμ τους.
Line-up:
Γιάννης Αναστασάκης – Κιθάρα
Νικόλας Wastor – Keyboards
Γιώργος Κωστόπουλος – Μπάσο
Jason Wastor – Drums
Special guest: Στέφανος- Φίλιππος Διαμαντόπουλος – Φωνή

23:00 – Mode Plagal
Εμβληματικοί και πρωτοπόροι, οι Mode Plagal αναμιγνύουν την ελληνική παράδοση με τη jazz, τη funk και τις world μουσικές σε έναν ήχο που αποτελεί σήμα κατατεθέν της ελληνικής σύγχρονης σκηνής. Με διεθνείς διακρίσεις και μοναδική σκηνική ενέργεια, υπόσχονται ένα εκρηκτικό κλείσιμο της βραδιάς.
Line-up:
Θοδωρής Ρέλλος – Σοπράνο & Τενόρο σαξόφωνο
Κλέων Αντωνίου – Κιθάρα
Τάκης Κανέλλος – Τύμπανα
Αντώνης Μαράτος – Μπάσο


