Το KALAMI FESTIVAL καλεί το κοινό σε μια καλοκαιρινή και ταξιδιάρικη φεστιβαλική εμπειρία. Την Τετάρτη 5 Αυγούστου, για μία μόνο ημέρα, ήλιος, θάλασσα και αμμουδιά γίνονται ένα στη Μικρή Βίγλα στη Νάξο, ανάμεσα στους καλαμιώνες. Εκεί, στήνεται το ιδανικό σκηνικό για τη φετινή μουσική γιορτή.

Η ενέργεια των Κυκλάδων, η καλοκαιρινή διάθεση και η αγάπη για τη μουσική, φέρνουν φέτος στο KALAMI FESTIVAL τις Σκιαδαρέσες, την aggelina και την Billie Kark σε μια βραδιά κάτω από τα αστέρια και δίπλα στο κύμα.

Το πρόγραμμα ξεκινάει με τις Σκιαδαρέσες, μια συναυλία γεμάτη συναισθηματικά roller coaster και συνεχίζει με την aggelina, το δεύτερο όνομα του φετινού all female line up, που έρχεται “EXALI με ολόφρεσκο EP να πει όσα δεν πρόλαβε πέρυσι. Της αρέσει να παίζει με τις λέξεις, δημιουργώντας καυστικό, σαρκαστικό, αλλά και προσωπικό στίχο και φέρνει ζεστό αναλογικό ήχο και ζωηρή ενέργεια στη σκηνή.

Το line up κλείνει με την Billie Kark που φέρνει το δικό της μουσικό σύμπαν στη σκηνή του KALAMI FESTIVAL. Από την ηλεκτρονική μουσική ως την παράδοση, το ύφος της είναι απρόσμενο και ασυνήθιστο.

Τετάρτη 5 Αυγούστου

Μικρή Βίγλα στη Νάξο