Την Κυριακή 25 Μαΐου το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) προσκαλεί το κοινό στον Θόλο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι στον αινιγματικό κόσμο του σπουδαίου σκηνοθέτη David Lynch. Μια βραδιά στο άγνωστο όπου η μουσική συναντά το μυστήριο, την ποίηση και την κινηματογραφική ιδιοφυΐα του εμβληματικού δημιουργού.

Μέσα από ονειρικά ηχητικά τοπία που κινούνται ανάμεσα σε dream pop μελωδίες, υπνωτικές country μπαλάντες, jazz μοτίβα και απόκοσμους ηλεκτρονικούς ήχους, οι θεατές θα βιώσουν μια εμπειρία που αιωρείται ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία.

Οι ηθοποιοί Βασιλική Δρίβα και Άλκης Μπακογιάννης ανοίγουν τη βραδιά με έναν πρόλογο-ξενάγηση στον λαβύρινθο του David Lynch, ενώ τη μουσική διεύθυνση αναλαμβάνει ο Γιώργος Ζερβός με μια ομάδα καλλιτεχνών που ερμηνεύουν τραγούδια από τα soundtrack των έργων του.

Ανάμεσα σε άλλα, θα ακούσουμε τo “Falling” της Julee Cruise από τον Ύποπτο Κόσμο του “Twin Peaks”, την τηλεοπτική σειρά που άφησε εποχή, το “In Dreams” του Roy Orbison από το “Blue Velvet” και το “Love me” του Elvis Presley από το “Wild At Heart”.

Κυριακή 25 Μαΐου

Ώρα έναρξης: 21.00

Θόλος | Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

Τοποθεσία: Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος