Το πρώτο Athens Record Fair έρχεται το Μάρτιο

Athens Record Fest

Βινύλια και cd’s από όλα τα μουσικά ρεύματα

Την Κυριακή 3 Μαρτίου το Gagarin 205 διοργανώνει το πρώτο Athens Record Fair.

Ανήκετε στην κατηγορία του παθιασμένου συλλέκτη; Λατρεύετε να ψαχουλεύετε με τις ώρες παλιά συλλεκτικά βινύλια, βιβλία, αφίσες και εισιτήρια ροκ συναυλιών;

Γνωστά μαγαζιά δίσκων και οι γνωστοί πλέον ιδιώτες θα βρίσκονται στον χώρο του Gagarin και θα πουλούν βινύλια και cd’s από όλα τα ρεύματα όπως rock, pop, soul, heavy, punk, 60’s, 70’s, 80’s surf και garage.

Συλλεκτικά memorabilia της ροκ κουλτούρας, pop parafernalia και, κυρίως, πολύ περισσότεροι δίσκοι, σπάνιοι και δυσεύρετοι, για την, όλο και ανερχόμενη, φυλή των Φετιχιστών του Βινυλίου ως και μπλουζάκια με στάμπες γνωστών συγκροτημάτων, αλλά και αφίσες αγαπημένων καλλιτεχνών, σε τιμές ευκαιρίας.

Οι πόρτες θα ανοίξουν νωρίς το πρωί, για τους γενναίους του σαββατιάτικου χανγκόβερ που θα κάνουν ουρά μπροστά στους πάγκους για να προλάβουν τις πρωινές προσφορές.

Το ψαχούλεμα των πάγκων (και τη σώμα με σώμα μάχη για την απόκτηση του σπάνιου φετίχ δίσκου) θα συνοδεύσουν τα special dj sets των Panos + Makis (from Psychogradmammas).

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

3 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.