Πέθανε ο τραγουδιστής των Prodigy Κιθ Φλιντ

Ο Βρετανός τραγουδιστής Κιθ Φλιντ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών

Ο τραγουδιστής του βρετανικού συγκροτήματος Prodigy, Κιθ Φλιντ, πέθανε σε ηλικία 49 ετών. Βρέθηκε νεκρός σήμερα το πρωί, 4 Μαρτίου, στο σπίτι του στο Essex. Αν και τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου του δεν είναι ακόμη γνωστά, ο θάνατός του δεν θεωρείται ύποπτος από την αστυνομία.

Το 1990 σχηματίστηκε το συγκρότημα Prodigy από τον Κιθ Φλιντ, τον παραγωγό Λίαμ Χάουλετ και τον τραγουδιστή Λίρόι Θόρνχιλ. Πολύ γρήγορα έγινε το πιο διάσημο βρετανικό συγκρότημα ηλεκτρονικής μουσικής, με το δεύτερό τους άλμπουμ “Music for the Jilted Generation” να φτάνει Νο. 1 στα βρετανικά charts.

Η διεθνής επιτυχία του συγκροτήματος επισφραγίστηκε το 1997, όταν κυκλοφόρησε το “Firestarter” από το άλμπουμ “The Fat of the Land”.

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας επιβεβαιώθηκε από τον Λίαμ Χάουλετ, μέσω του επίσημου λογαριασμού του συγκροτήματος στο Instagram, ότι ο θάνατος του Κιθ Φλιντ οφείλεται σε αυτοκτονία.

https://www.instagram.com/p/BulgJBZAw5L/

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.