Η «Μέρα με τα Χρώματα» ξαναζωντανεύει πιο πολύχρωμη από ποτέ

Η Μέρα με τα Χρώματα στο Φράγμα της Θέρμης

Ένα φεστιβάλ που όλη η προσοχή δίνεται στην αρένα. Στον κόσμο

Η Μέρα που έγινε θεσμός στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε πρώτη την τρέλα των πολύχρωμων πάρτι σε όλη την Ελλάδα, θα ξαναζωντανέψει την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στο Φράγμα της Θέρμης από τις 16: 00 το μεσημέρι μέχρι τα μεσάνυχτα!

Λίγα λόγια για την Ημέρα με τα Χρώματα

Η Mέρα με τα Xρώματα, διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα στη Θεσσαλονίκη από την ομάδα SFINA και διοργανώνεται έκτοτε 1 φορά ετησίως κάθε Σεπτέμβρη.

Η Μέρα με τα Χρώματα στο Φράγμα της Θέρμης

Οι πόρτες ανοίγουν στις 16:00 ενώ το απόγευμα δίνεται η  αντίστροφη μέτρηση για την καθιερωμένη ταυτόχρονη ρίψη των χρωμάτων. Στο υπόλοιπο της ημέρας δίδεται ανά μία ώρα το σύνθημα για ρίψεις, ενώ ενδιαμέσως οι παρευρισκόμενοι είναι ελεύθεροι να ρίχνουν τα χρώματά τους κατά βούληση.

Δεν είναι ένα φεστιβάλ στο οποίο τα φώτα πέφτουν μόνο στους καλλιτέχνες. Είναι ένα φεστιβάλ που όλη η προσοχή δίνεται στην αρένα. Στον κόσμο. Στο κοινό, που χορεύει, επικοινωνεί, παίζει, γελά, φλερτάρει με ευγένεια και όχι ένα κοινό που παρακολουθεί τη σκηνή, αμέτοχο ως απλός θεατής. Αυτή ήταν, είναι και θα είναι η ειδοποιός διαφορά που κάνει την Ημέρα με τα Χρώματα μοναδικά και αυτό ακριβώς φαίνεται από την εξέλιξη προσέλευσης του κόσμου στο Φεστιβάλ μας.

Η ημέρα εκτός των άλλων φέτος θα περιλαμβάνει, συναυλίες, DJs, fire show, τοξοβολία, bodypainting, science games, parkour, χορευτικά, ξυλοπόδαρους, χορευτές, μασκότ, τελετές γάμων, color balls, το αγαπημένο γιγάντιο μαξιλάρι (funbag) θα είναι μόνο μερικά από όσα συνθέτουν ένα πολύχρωμο φεστιβάλ.

 

Line up:

Η Μέρα με τα Χρώματα στο Φράγμα της Θέρμης

Xaxakes (live)

Imitate your Mother (Γιώργος Χρανιώτης)

Smuggler & Hawk (live)

Mononome live

Λευθερης Κορδιάος (fly104)

Γιώργος Τσιλιπάκος

Maria s

Βασίλης Βαρσάμης (zoo 90,8fm)

Ανδρέας Πάτσης

Alex kappa

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

2 €
- 8 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.