Η Αγγελική Τουμπανάκη στην Ταράτσα του Φοίβου

Η δεύτερη "Επισκέπτης της Δευτέρας"

Η Αγγελική Τουμπανάκη μας καλεί στον ιδιαίτερο πολυσύνθετο μουσικό της δρόμο. Ανεβαίνει στο “Πατάρι” της Ταράτσας του Φοίβου μαζί με τους συνεργάτες της Buzz Bastardz, για να στήσουν ένα νομαδικό μουσικό αντάμωμα φίλων εκλεκτών.

Μετά από δεκατρία χρόνια μουσικής διαδρομής στη jazz, world jazz και electronic jazz και τη δημιουργία των μουσικών projects “Toubanaki & The Buzz Bastardz”, “Jazz Plus”, “Drum & Voice Jazztronica Duet”, «Ουλαλούμ» και “Συνδέσεις”, η Αγγελική τους τηλεφωνεί.

Αυτοσχεδιασμοί σε βαλκανικούς ρυθμούς, δρόμους της Ανατολής, μελωδίες της Μεσογείου, σκοπούς από την Ελληνική παράδοση και ιστορίες διαφορετικών χωροχρόνων που αναμειγνύονται με jazz αρμονία, crossover αυτοσχεδιασμούς, φυσικούς και ηλεκτρονικούς ήχους, λούπες και πολυφωνίες,  αλλά και χαρακτηριστικές προσωπικές συνθέσεις, δομούν ένα πολυδιάστατο ηχητικό σύμπαν πέρα από σύνορα και νόρμες.

Μια δυνατή μουσική συνύπαρξη με οικοδέσποινα την Αγγελική, σε ένα μουσικό οδοιπορικό με κοινή αφετηρία την ελεύθερη μουσική έκφραση και την πηγαία χαρά για τη μουσική.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

13 €
- 20 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

2 Απαντήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.