Η in situ έκθεση της Κατερίνας Κατσιφαράκη ''Songlines'' παρουσιάζεται από τις 14 Ιουλίου έως τις 25 Σεπτεμβρίου στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.
Ο Μάνος Κιτσικόπουλος επιστρέφει στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, την Παρασκευή 17 Ιουνίου, για να συνοδεύσει ζωντανά στο πιάνο το ''Nosferatu'' του Friedrich Wilhelm Murnau, μια ταινία-σταθμό στην ιστορία του σινεμά.
Με μια συναυλία-αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, τιμά το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών σε συνεργασία με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, τα γενέθλια του σπουδαίου συνθέτη την Τρίτη 20 Ιουλίου στον Κήπο του Μεγάρου.
O Theodore επιστρέφει την Παρασκευή 16 Ιουλίου με τη νέα του μπάντα και με τη συνοδεία εγχόρδων και πνευστών για μία βραδιά στη σκηνή του Κήπου του Μεγάρου.
Η Κατερίνα Πολέμη προσκαλεί τους φίλους της, τραγουδιστές, δημιουργούς και μουσικούς και παρουσιάζει τη συναυλία «Λουλούδια στον Κήπο» την Παρασκευή 9 Ιουλίου στον Κήπο του Μεγάρου.