To Εθνικό Θέατρο και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών συνεργάζονται παρουσιάζουν την έκθεση ''Travel Through Theatre'', από τις 12 Σεπτεμβρίου έως τις 31 Μαρτίου 2023.
Το Athens Photo World, το μεγάλο φεστιβάλ για το φωτορεπορτάζ επιστρέφει για 4η χρονιά στην Αθήνα από τις 20 Μαΐου με μια σειρά εκθέσεων και δράσεων που στόχο έχουν την ανάδειξη της δουλειάς των φωτορεπόρτερ.
Tο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών διοργανώνει με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την ίδρυσή του, την έκθεση «Η μουσική απογειώνει!» στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών έως τις 30 Αυγούστου 2021.
Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης διοργανώνει με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών την έκθεση «Αρχαιολατρεία και Φιλελληνισμός. Συλλογή Θανάση και Μαρίνας Μαρτίνου», με αφορμή τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.