Οι μελαγχολικές μελωδίες και η ιδιαίτερη φωνή του Ville Vallo επί σκηνής

Οι Him είναι ένα από τα αγαπημένα ροκ συγκροτήματα των 2000s. Η Ελλάδα αποτελεί σταθμό της περιοδείας που ακολούθησε την κυκλοφορία του πρόσφατου δίσκου της μπάντας, “Tears on Tape“.Την Παρασκευή 1η Αυγούστου οι Φινλανδοί εμφανίζονται στη σκηνή του Stage Volume 1 υποσχόμενοι ένα μοναδικό show.

Ville Vallo (φωνή),  Mikko “Linde” Lindström (κιθάρα) και Mikko “Migé” Paananen (μπάσο) δημιούργησαν τους “His Infernal Majesty το 1991 από τα αρχικά των οποίων προέκυψαν κάποια χρόνια αργότερα οι “Him“, συστήνοντας στο παγκόσμιο μουσικό κοινό το love metal τους. Το συγκρότημα γνώρισε μεγάλη επιτυχία, ενώ στην Ελλάδα απέκτησε φανατικό κοινό, μετατρέποντας τους “Him“, σε ένα από τα πλέον αγαπητά groups στη χώρα μας με την ανδρόγυνη φιγούρα του Ville Vallo να αντιμετωπίζεται από τις θαυμάστριες σαν ένα αντισυμβατικό rock sexy σύμβολο.

Η ιδιαίτερη φωνή του Ville Vallo, τα κοφτερά κιθαριστικά riffs, τραγούδια σαν τα “Join me in Death“, “Right Here in My Arms“, “Funeral of Hearts“, μαζί με τις μελαγχολικές μελωδίες που μοιράστηκαν με το κοινό τους απογείωσαν καλλιτεχνικά και εμπορικά τους Him.

Σήμερα διανύουν την πιο ώριμη περίοδο της καριέρας του, τη στιγμή που ο τελευταίος τους δίσκος, “Tears On Tape” έστρεψε και πάλι τα φώτα στο συγκρότημα από το Ελσίνκι αποσπώντας πολύ καλές κριτικές.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

29 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ