Διεθνής ψηφιακή έκθεση με θέμα «Ίσοι στην Αξιοπρέπεια και στα Δικαιώματα»

H έκθεση είναι ανοιχτή προς όλους τους εικαστικούς καλλιτέχνες που επιθυμούν να αναδείξουν, μέσα από τις δημιουργίες τους, τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο η τέχνη προωθεί τα ανθρώπινα δικαιώματα και ευαισθητοποιεί για μια κοινωνία καλύτερη, πιο δίκαιη και βιώσιμη

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στις 10 Δεκεμβρίου 2022, το ΚΜΟΠ ενώνει τις δυνάμεις του με την ελληνική πρωτοποριακή ψηφιακή πλατφόρμα τέχνης και πολιτισμού Artit για τη δημιουργία της διεθνούς ψηφιακής έκθεσης «Ίσοι στην Αξιοπρέπεια και στα Δικαιώματα», με στόχο να αναδείξει την αξία της προώθησης και προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

H έκθεση αυτή είναι ανοιχτή προς όλους τους εικαστικούς καλλιτέχνες που επιθυμούν να αναδείξουν, μέσα από τις δημιουργίες τους, τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο η τέχνη προωθεί τα ανθρώπινα δικαιώματα και ευαισθητοποιεί για μια κοινωνία καλύτερη, πιο δίκαιη και βιώσιμη.

Η συμμετοχή των καλλιτεχνών στη διεθνή έκθεση και η προβολή των έργων τους είναι δωρεάν. Όλοι οι συμμετέχοντες καλούνται να δημιουργήσουν τον λογαριασμό τους στην πλατφόρμα Αrtit, να διαμορφώσουν το portfolio τους και να υποβάλλουν τα έργα τους, περιγράφοντας τη σύνδεσή τους με τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Προθεσμία υποβολής των έργων: 7 Δεκεμβρίου 2022

Εάν επιθυμείτε κι εσείς να υποστηρίξετε τη διεθνή ψηφιακή έκθεση, «Ίσοι στην Αξιοπρέπεια και στα Δικαιώματα», δείτε πως μπορείτε να συμβάλλετε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διεθνή έκθεση μπορείτε να επικοινωνήσετε στo 2103637547 ή μέσω email στο [email protected] (κ. Δανάη Παπαδημητρίου) [email protected] (κ. Γιώργος Κουλούρης).

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.