θέατρο

26 Νοεμβρίου, 2021
Η Κίττυ Παϊταζόγλου, πρωταγωνίστρια στον εξαιρετικό μονόλογο «Μ.Α.Ι.Ρ.Ο.Υ.Λ.Α.» της Λένας Κιτσοπούλου είναι χορταστική. Ένας ρόλος που δεν της έχει διόλου φορεθεί αλλά αντίθετα τον «απογειώνει» με τις εκφραστικές της ικανότητες.
12 Αυγούστου, 2021
Ο σκηνοθέτης λίγο πριν την κάθοδο στην Επίδαυρο μιλάει για τον «Προμηθέα Δεσμώτη», την ελπίδα ως αντίβαρο του θανάτου και την ανάγκη να κάνουμε τον χρόνο σύμμαχο.
9 Ιουλίου, 2021
Ο Άρης Σερβετάλης θα ερμηνεύσει τον μητροκτόνο Ορέστη στην Επίδαυρο, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, και μιλά στο ελc για την καλλιέργεια της ψυχής και τους «αλαφροΐσκιωτους» της κοινωνίας μας. Συνέντευξη στη Λίνα Ρόκου.
5 Σεπτεμβρίου, 2011
Ο Eskmo (aka. Brendan Angelides), έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για δύο full audiovisual shows σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στις 19 και 20 Οκτωβρίου αντίστοιχα.
5 Σεπτεμβρίου, 2011
Οι Freedom Of Speech λίγο μετά την κυκλοφορία του νέου τους Video Clip για το τραγούδι «Σύγχυση», επανέρχονται παρέα με την Αθηνά Ρούτση για μία ακόμη ζωντανή εμφάνιση στο ΤΩΡΑ Κ44 στο Γκάζι, την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου.
1 Σεπτεμβρίου, 2011
Η παιδική σκηνή του Βios παρουσιάζει την Tελεία, μια παράσταση βασισμένη στο ομώνυμο παραμύθι του Πήτερ Ρέυνολντς. Κάθε Κυριακή από τις 16 Οκτωβρίου 2011, στις 11:30 και στις 15:30.
1 Σεπτεμβρίου, 2011
Το θέατρο Τόπος Αλλού φιλοξενεί για δεύτερη χρονιά από τις 29 Σεπτέμβρη και για έναν μήνα, το κλασσικό έργο του Στρίντμπεργκ στην διασκευή του γνωστού Πάτρικ Μάρμπερ.

Σελίδες: 

Άρθρα, συνεντεύξεις, κριτικές, βίντεο

25η Μαρτίου στο Μουσείο Μπενάκη με το ψηφιακό παιχνίδι «Είκοσι ένα αντικείμενα μιλούν για την Επανάσταση»
Η εκπομπή «Επιχείρηση, Αλλάζουμε την Ελλάδα: The Game Changers» έρχεται τη Δευτέρα με νέο επεισόδιο στην ΕΡΤ2
Μικρή ιστορία για μια γάτα. Του old boy
Women: Lady Gaga - Η «Μητέρα» που έκανε κουλ το να είσαι «τέρας» κι έγινε σύμβολο ενός νέου φεμινισμού