ελcBlog

28 Ιανουαρίου, 2023
Από το φόρεμα με τα κοσμήματα που σχεδίασε για τη συλλογή φθινόπωρο-χειμώνας 1966 φωτογραφησμένο από τον David Bailey, μέχρι τα φορέματα με παγιέτες που φορούσε η Zizi Jeanmaire και η Sylvie Vartan, η έκθεση γιορτάζει το απόλυτο χρυσό του Yves Saint Laurent. Από την Πέπη Νικολοπούλου.
28 Ιανουαρίου, 2023
H Χριστίνα Μαξούρη μοιράζεται το Ημερολόγιο Προβών για «Τα τραγούδια της Σωτηρίας» που παρουσιάζονται στο ΠΛΥΦΑ από τις 6 Φεβρουαρίου.
27 Ιανουαρίου, 2023
Μιλώντας με κάποιον που δεν αισθάνεται τίποτα. Γράφει ο old boy.
27 Ιανουαρίου, 2023
Το τέταρτο επεισόδιο της εκπομπής «Επιχείρηση, Αλλάζουμε την Ελλάδα: The Game Changers» έρχεται τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου στις 20:00 στην ΕΡΤ2.
27 Ιανουαρίου, 2023
Η Kovacs μιλάει στο ελc για το νέο της άλμπουμ “Child Of Sin”, που κυκλοφορεί ανεξάρτητο με ήχους από όλη την Ευρώπη, συνδιαλέγεται ακόμα και με τούρκικα έγχορδα ταξιδεύοντας τον ακροατή, ενώ μιλά για την εσωτερική ευτυχία, την επούλωση και την αποδοχή του εαυτού μας. Συνέντευξη στη Μύριαμ Παρασκευοπούλου.
27 Ιανουαρίου, 2023
Το χρονικό ενός αποτρόπαιου εγκλήματος – Η σφαγή του Διστόμου μέσα από την περιήγηση στο Μουσείο Θυμάτων Ναζισμού. Της Πέπης Νικολοπούλου.
26 Ιανουαρίου, 2023
Ο Γιώργος Σουγλίδης, σκηνογράφος και ενδυματολόγος με μεγάλη πορεία στην Αγγλία και τη Σκανδιναβία βρίσκεται στην Ελλάδα για τα σκηνικά και τα κοστούμια του «Φάλσταφ» του Βέρντι που κάνει πρεμιέρα στην Εθνική Λυρική Σκηνή. Συνέντευξη στον Γιώργο Βουδικλάρη.
26 Ιανουαρίου, 2023
Το ΕΜΣΤ παρουσιάζει τον κύκλο των χειμερινών ατομικών του εκθέσεων με επίκεντρο την επίδραση που ασκεί το διαδίκτυο, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η σύγχρονη οικονομία της τεχνολογίας στις σχέσεις και τη σύγχρονη ζωή.
26 Ιανουαρίου, 2023
Η Nadja Verena Marcin παρουσιάζει το #SOPHYGRAY, μια διαδραστική εγκατάσταση και περφόρμανς για τις έμφυλες προκαταλήψεις στις τεχνολογίες του σήμερα στη Μικρή Σκηνή της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση.
26 Ιανουαρίου, 2023
Από τη Νέα Ορλεάνη, σε ένα οδοιπορικό ταξίδι μέσα από σελίδες με αφετηρία τον Καναδά προς την Οκλαχόμα και τη Νέα Υόρκη, αλλά και με πλοίο από τη Βρετανία στην μακρινή και σαγηνευτική Αυστραλία.

Σελίδες: 

Άρθρα, συνεντεύξεις, κριτικές, βίντεο

H Χριστίνα Μαξούρη μοιράζεται το Ημερολόγιο Προβών για «Τα τραγούδια της Σωτηρίας»
"GOLD by Yves Saint Laurent": Ένα χρονοθεματικό ταξίδι στον λαμπερό κόσμο του Yves Saint Laurent
Συζητώντας με το ChatGPT
«Επιχείρηση, Αλλάζουμε την Ελλάδα: The Game Changers»: Δείτε το νέο επεισόδιο στην ΕΡΤ2