Η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου και ο OTE TV, προσκαλούν σεναριογράφους και σκηνοθέτες να καταθέσουν τα σενάριά τους σε ανοικτό διαγωνισμό για την παραγωγή ταινιών μικρού μήκους. Η διάρκεια της τελικής ταινίας θα πρέπει να είναι μεταξύ 8 και 15 λεπτών.

Η καταληκτική ημερομηνία για τις προτάσεις είναι η 22η Νοεμβρίου 2015. Οι δύο ταινίες που θα προχωρήσουν σε παραγωγή, θα λάβουν το ποσό των 15.000€, πλέον ΦΠΑ, η κάθε μία.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να περιλαμβάνουν:

– σενάριο στην ελληνική γλώσσα: word ή pdf, με αρίθμηση σελίδων, σε κανονικό format σεναρίου (γραμματοσειρά Courier New, μέγεθος γραμμάτων 12, διάστιχο μονό).

– βιογραφικό του σεναριογράφου και σκηνοθέτη (εάν δεν είναι το ίδιο πρόσωπο), παραγωγού (εφόσον υπάρχει), καθώς και links για προηγούμενες δουλειές (εάν υπάρχουν).

– όνομα, email και τηλέφωνο, του σεναριογράφου/σκηνοθέτη.

– λίστα άλλων συντελεστών ή συμπαραγωγών, εάν ήδη υπάρχουν.

– ύψος προϋπολογισμού, επιθυμητή ημερομηνία έναρξης και η διάρκεια των γυρισμάτων.

Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία κρίνεται απαραίτητη (δεν πρέπει να ξεπερνά τις 300 λέξεις).

Οι προτάσεις κατατίθενται μόνο σε ηλεκτρονική μορφή, στο [email protected], μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής 22 Νοεμβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν την πλήρη διαδικασία και τους όρους του διαγωνισμού εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.