2ο Φεστιβάλ Measaf

Εναλλακτική μουσική και τέχνη από τη Μέση Ανατολή

Οι νέες τάσεις στη μουσική και την τέχνη από την Μέση Ανατολή παρουσιάζονται στο εναλλακτικό 2ο Φεστιβάλ Measaf που διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Οι Λαοί της Μικρασίας» (micraasia) στην «Τεχνόπολις» από τις 13 έως και τις 16 Οκτωβρίου 2011.

Προβάλλοντας τη δουλειά και το έργο καλλιτεχνών, από την Κύπρο, το Λίβανο, τη Συρία, την Ιορδανία, την Παλαιστίνη, την Αίγυπτο, την Τυνησία  και το Ιράκ, που έχουν  πάθος, ενθουσιασμό και  άποψη, το πρόγραμμα συνδυάζει αρμονικά τις μουσικές, τις εικόνες, τις προβολές ταινιών και το θέατρο, σχηματίζοντας  ένα μωσαϊκό το οποίο συνδέει το παρελθόν με το μέλλον.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα παρουσιαστεί το Oriental Passion Festival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ oriental χορού που πραγματοποιείται στην Ελλάδα, συμβάλλοντας στη γενικότερη προβολή του πολιτισμού των χωρών της Μέσης Ανατολής. Με τη συμμετοχή γνωστών και καταξιωμένων χορευτών και καθηγητών από όλο τον κόσμο, δίνεται η ευκαιρία στο κοινό να εξοικειωθεί με την τέχνη και την αισθητική του συγκεκριμένου χορού, που θεωρείται ιδιαίτερα προσφιλής στη χώρα μας.

Το Measaf στηρίζει και προωθεί την ειρήνη στη Μεσόγειο, τη συνεργασία των χωρών και των κατοίκων τους, την αλληλεγγύη, την ισότητα, το σεβασμό στην ιδιαιτερότητα του κάθε λαού. Οι εκδηλώσεις και τα δρώμενα  που φιλοξενεί, γίνονται αφορμή για ανταλλαγή απόψεων, ιδεών, γνώσεων και αντιλήψεων μεταξύ πολιτισμών και ανθρώπων.

Μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ στην ιστοσελίδα:

http://measaf.com/index.php?option=com_content&view=article&id=3&Itemid=4&lang=el

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

12 €
- 40 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

Πρεμιέρες

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ