Η Καμεράτα στην Τήνο

Σε έργα J.S. Bach, P. I. Tchaikovsky, E. Grieg και E. Elgar

Για έβδομη συνεχή χρονιά, με πρωτοβουλία του Σωματείου «Οι Φίλοι της Τήνου», και σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Τήνου, διοργανώνεται συναυλία κλασικής μουσικής και με έργα J.S. Bach, P. I. Tchaikovsky, E. Grieg και E. Elgar, με την Καμεράτα – Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής, την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012, στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Με την Ελληνική Ορχήστρα, συμπράττει ως σολίστ ο πιανίστας Απόστολος Παληός, τιμημένος με το Βραβείο Τζίνα Μπαχάουερ, από το Ίδρυμα World in Harmony, και με τον έπαινο της Ακαδημίας Αθηνών, βραβευμένος και ως ο καλύτερος νέος Έλληνας καλλιτέχνης της χρονιάς 2007 από την Ένωση Ελλήνων Κριτικών Θεάτρου και Μουσικής, και καλλιτεχνικός διευθυντής του κύκλου συναυλιών «Νέοι Κλασικοί» που εγκαινιάστηκε τον Οκτώβριο του 2011 στην αίθουσα συναυλιών του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός, στην Αθήνα.

Μια ευτυχής συγκυρία φέρνει στην Ελλάδα τον νεαρότατο, αλλά ήδη πολλαπλά βραβευμένο Άγγλο Μαέστρο William Kunhardt, ο οποίος σε ηλικία μόλις 23 ετών, είναι Καλλιτεχνικός Διευθυντής και Μαέστρος της Arensky Chamber Orchestra, με έδρα το Cadogan Hall του Λονδίνου.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Κάθε βδομάδα μπορείτε να λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc mag με τις προτάσεις μας