Οι “Belleville” στο Μουσικοδρόμιο

Παρασκευές μετά μουσικής στο αεροδρόμιο της Αθήνας

Ατμόσφαιρα cabaret του μεσοπολέμου, νοσταλγική διάθεση και λεπτές πινελιές χιούμορ συνοδεύουν αισθητικά το μουσικό ταξίδι των επισκεπτών και επιβατών του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, την Παρασκευή 18 και 25 Οκτωβρίου, στo πλαίσιo του πολιτιστικού προγράμματος Fly me to the moon.

Το αεροδρόμιο της Αθήνας το μήνα Οκτώβριο υποδέχεται τους Belleville, οι μουσικές επιρροές των οποίων, ξεκινούν από τη jazz και τη blues, το swing του μεσοπολέμου, τη μουσική για το θέατρο. Μέσα από μια μουσική παράσταση σε ύφος cabaret, πλαισιωμένη από video art και με διασκευές αγαπημένων καλλιτεχνών απο swing, blues, jazz, όπως επίσης και κομμάτια από musicals (Chicago – Cabaret- Burlesque), οι Belleville μας πείθουν πως στη σημερινή μουσική πραγματικότητα, τίποτα δεν μπορεί να είναι πιο σύγχρονο από το ρετρό.

Το Μουσικοδρόμιο αποτελεί μέρος του project Fly me to the Moon, συνεργασία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και της πολιτιστικής πλατφόρμας ελculture. Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα στα www.aia.gr και www.elculture.gr.

Περισσότερες πληροφορίες για τους Belleville στη σελίδα τους στο facebook.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Κάθε βδομάδα μπορείτε να λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc mag με τις προτάσεις μας