Το Φεστιβάλ Ηλιούπολης 2018 πάει θέατρο – και όχι μόνο –

Ανοίγει τις πόρτες του στο ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο «Δημήτρης Κιντής» με επιλεγμένες θεατρικές και μουσικές εκδηλώσεις

Τη Δευτέρα, 27 Αυγούστου ανοίγει τις πόρτες του το Φεστιβάλ του Δήμου μας, στο ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής» και φιλοξενεί, όπως κάθε χρόνο, τις πιο αξιόλογες θεατρικές παραγωγές του καλοκαιριού, αλλά και επιλεγμένες μουσικές εκδηλώσεις, με αγαπημένους ερμηνευτές και συνθέτες.

Για έναν περίπου μήνα, οι σημαντικότεροι εκπρόσωποι του σύγχρονου ελληνικού θεάτρου παρουσιάζουν τη δική τους «οπτική» και «ερμηνεία» για τα έργα των κορυφαίων δραματουργών της αρχαίας ελληνικής γραμματείας, του Αριστοφάνη, του Αισχύλου, του Σοφοκλή και του Ευριπίδη, στη θεατρική σκηνή της πόλης.

Για τα παιδιά που αγαπούν το θέατρο, το Φεστιβάλ φιλοξενεί την παράσταση «Σαν παιδιού φαντασία», σε σκηνοθεσία Δημήτρη Πιέτρη.

Παράλληλα, οι  φίλοι της μουσικής, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εξαιρετικές συναυλίες, από την έντεχνη και τη λαϊκή έως την έθνικ μουσική, με καταξιωμένους ερμηνευτές, όπως η Δήμητρα Γαλάνη μαζί με τον Ευστάθιο Δράκο και ο Στέφανος Κορκολής συντροφιά με τη Σοφία Μανουσάκη σε μια αναδρομή στη μουσική διαδρομή τους, ο Γιώργος Μαργαρίτης σ’ ένα αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη και η Αθηνά Ρούτση, που θα κλείσει εορταστικά τις εκδηλώσεις, με ένα ταξίδι στα τραγούδια της Μεσογείου και  ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Το Φεστιβάλ Ηλιούπολης, σε συνεργασία με τις εταιρείες παραγωγής, έχει μεριμνήσει ώστε οι τιμές των εισιτηρίων των εκδηλώσεων να είναι όσο το δυνατόν πιο προσιτές και με ειδική πρόβλεψη για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Ηλιούπολης εδώ

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Μία Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.