Ο Martin Hayes έρχεται στους Παξούς για μία μοναδική συναυλία

martin hayes

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος Ιρλανδός βιολιστής Martin Hayes θα εμφανιστεί στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Παξών

«Στο μέλλον θα συζητάτε για την συναυλιακή εμπειρία με τον Μάρτιν Χέιζ όπως άλλοι διηγούνται ότι είδαν κι άκουσαν τον Μάιλς Ντέιβις ή τον Τζίμι Χέντριξ» (The Irish Times)

Ένας από τους πλέον εκφραστικούς και δεξιοτέχνες μουσικούς παγκοσμίως, ο Ιρλανδός βιολιστής Μάρτιν Χέιζ εμφανίζεται σε μια και μοναδική συναυλία στους Παξούς. Αναγνωρισμένος παγκοσμίως για τις παθιασμένες του ερμηνείες των παραδοσιακών Ιρλανδικών μελωδιών, ο Martin Hayes κάνει δίσκους και δίνει συναυλίες σε όλον τον κόσμο για περισσότερα από 20 χρόνια. Έχει παίξει μπροστά στον Πρόεδρο Ομπάμα και έχει συμπράξει με καλλιτέχνες όπως οι Cassandra Wilson, Bill Frisell, Ricky Skaggs, Paul Simon και Sting.

MARTIN HAYES

Στη συναυλία του στο νησί του Ιονίου, τους Παξούς, όπου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Παξών διοργανώνεται από το 2017 ένα αφιέρωμα στην Ιρλανδική μουσική με τον τίτλο «Ιρλανδικά Φτερά», ο Martin Hayes θα εξερευνήσει μαζί μας τις ρίζες της Ιρλανδικής παραδοσιακής μουσικής, χρησιμοποιώντας μουσικά ποτ-πουρί, σχολαστικά επιλεγμένα από παλιά και σύγχρονα τραγούδια. Με αυτό τον τρόπο μας αποδεικνύει ότι αυτές οι μελωδίες εκφράζουν παγκόσμια συναισθήματα ανεξαρτήτως κλασικού, τζαζ ή παραδοσιακού μουσικού υπόβαθρου, σπάζοντας τα όποια «σύνορα» και παρασέρνοντας το κοινό του σε ένα αξέχαστο καλλιτεχνικό ταξίδι.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Παλιό Σχολείο του παραθαλάσσιου ψαρολίμανου του Λογγού την Παρασκευή 3 Αυγούστου στις 20:00. Παρούσα στη συναυλία θα είναι η κα. Orla O’Hanrahan, Πρέσβης της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας στην Ελλάδα.

«Αυτή η μουσική ευφραίνει την ψυχή κι όταν την ακούς να παίζεται με τόσο πάθος και ευαισθησία, μετατρέπεταισε μια εμπειρία μοναδική που δεν πρέπει να χάσετε!» (Περιοδικό Q)

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

15 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.