Ο George Zervos υπόσχεται μοναδικές rock n’ roll βραδιές για όλο τον Μάιο

George Zervos

Γέφυρες ανάμεσα στο garage και το rock ‘n roll

Ο George Zervos μας προσκαλεί γύρω από το τοτέμ του rock n’ roll, όλες τις Πέμπτες του Μαΐου, στο πιο εξωτικό bar της πόλης, το Tiki.

Aστείρευτη ενέργεια και ιερές δεξιότητες που μας ταξιδεύουν από το σήμερα στο χτές, μέσα από εκστατικό χορό που εκτινάζει τις αισθήσεις.

Αν αναρωτηθήκατε ποτέ πώς θα ακουγόταν κάποιος απόγονος του Gene Vincent το 2019 ή πώς θα φάνταζε η “Μισιρλού”αν την έπαιζαν οι Stray Cats, εδώ βρίσκεται η απάντηση: ένας ξεσηκωτικός και κεραυνοβόλος performer.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του videosigle με τίτλο “My life in her hands” μια ωδή στο γυναικείο φύλο, πραγματοποιώντας το δικό του μελωδικό φόρο τιμής στη Γυναίκα, με μια εκ βαθέων ειλικρινή και τρυφερή εξομολόγηση, απλή και αφοπλιστική.

Με πιο άγρια διάθεση στο “Babe I Like it”, χτίζει γέφυρες ανάμεσα στο garage και το rock ‘n roll για να δημιουργήσει ένα ευφάνταστο rock υβρίδιο που περιμένει υπομονετικά να λάμψει σε μια φανταστική χώρα, όπου οι Black Keys είναι οι βασιλιάδες και ο ίδιος, πρίγκιπας των κιθαριστικών γραμμών που κρατούν σφιχτά τα κλειδιά για την είσοδο σε ένα αξέχαστο πάρτι.

Φόρεσε κάτι σε χαβανέζικο, ζέβρε ή λεοπάρ και έλα για ένα εξωτικά πρωτόγονο party.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

6 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.