Ο Διονύσης Σαββόπουλος καλεί τον Γιώργο Νταλάρα και τον Δημήτρη Μυστακίδη στο Άλσος

Νταλάρας

Μια παράσταση αφιερωμένη στην λαϊκή κιθάρα

Ο Διονύσης Σαββόπουλος καλεί τον Γιώργο Νταλάρα και τον Δημήτρη Μυστακίδη στο Άλσος για μια παράσταση αφιερωμένη στην λαϊκή κιθάρα.

Ο Γιώργος Νταλάρας  εκτός από την λαμπρή πορεία του ως τραγουδιστής, είναι δεξιοτέχνης κιθαριστής και στην παράσταση αυτή έρχεται να φωτίσει την βιωματική του σχέση με την κιθάρα και τους λαϊκούς  κιθαρωδούς.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης, εκτός από εξαίρετος μουσικός που εργάζεται συστηματικά γύρω από την λαϊκή κιθάρα, είναι και ακαδημαϊκός δάσκαλος και έχει πρωτοστατήσει στο να αναγνωριστεί το μουσικό αυτό όργανο από την ΟΥΝΕΣΚΟ.

Ο Διονύσης  Σαββόπουλος ως οικοδεσπότης θα επιμεληθεί της συζήτησης επί σκηνής, θα παίξει και θα τραγουδήσει με τους δυο  ομότεχνους του.
Όλοι μαζί ετοίμασαν ένα πρόγραμμα με τραγούδια και αφηγήσεις σαν ένα μαγικό μάθημα, σε μια μοναδική βραδιά στο Άλσος. Σε κάποια τραγούδια, θα τους συνοδεύσει ο Αχιλλέας Περσίδης, ο σπουδαίος αυτός κιθαρίστας σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του.

Συνδυάζοντας τις γνώσεις και την βιωματική τους σχέση με το μουσικό όργανο που είναι δεμένο με την εξέλιξη της ελληνικής λαϊκής μουσικής, την αγάπη και το μεράκι τους, δημιούργησαν μια vintage παράσταση, στην οποία αναδεικνύουν ο καθένας τα ταλέντα που τους έκαναν να ξεχωρίσουν αλλά και αθέατες πλευρές που δεν είναι πάντα γνωστές  στην πορεία ενός καλλιτέχνη.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

15 €
- 40 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.