Ο Γιάννης Αγγελάκας και οι 100°C στο Fuzz Live Music Club

Δύο βραδιές γεμάτες μουσική

«Την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Απριλίου, ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης θα μας χαρίσει δύο μοναδικές βραδιές που δεν μπορούν να συγκριθούν με τίποτα εκεί έξω.

Ετοιμαστείτε για μια αληθινή γιορτή με τη μουσική που αγαπάμε! Που μας κρατά συντροφιά από τις Τρύπες μέχρι και σήμερα. Από το «Μονάχα Από Τη Λύπη Σου», το «Αιρετικό», το «Ο Χαμένος Τα Παίρνει Όλα», το «Σιγά Μη Κλάψω» στα «Ακούω Την Αγάπη», «Ταξιδιάρα Ψυχή», «Δωσ’ μου Λίγη Αγάπη Ακόμα», θα ζήσουμε συναισθήματα που μόνο ο Γιάννης Αγγελάκας μπορεί να προσφέρει, όλα αυτά τα χρόνια.

Δημιουργικός, ανατρεπτικός και ανήσυχος, μετατρέπει κάθε συναυλία σε μια ηχητική έκρηξη, γεμάτη συναισθηματική ένταση, αμεσότητα, νεύρο και ρυθμό, σε πλήρη συντονισμό με το πολυάριθμο κοινό του, το οποίο πολλαπλασιάζεται αγγίζοντας τις νεώτερες γενιές, αν κρίνουμε από τη… λαοθάλασσα που τον υποδέχεται τα τρία τελευταία χρόνια τον Ιούνιο στην Πλατεία Νερού.»

Τους 100°C αποτελoύν οι: Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αλέξης Αρχοντής στα τύμπανα, Γιάννης Σαββίδης στην ηλεκτρική κιθάρα, Γιώργος Αβραμίδης στην τρομπέτα, James Wylie στο σαξόφωνο και ο καινούργιος μουσικός στην μπάντα Ηλίας Μπαγλάνης στα πλήκτρα. Την επιμέλεια του ήχου έχει ο Γιώργος Ταχτσίδης.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

10 €
- 14 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.