Οι The Callas προσκαλούν τους Nerrves στο Ρομάντσο

Nerrves

Ένα εκρηκτικό live στη σκηνή του Ρομάντσο

Οι πολυπράγμονες The Callas προσκαλούν τους ψυχεδελικούς Nerrves για ένα εκρηκτικό live στη σκηνή του Ρομάντσο την τελευταία Παρασκευή του Μαρτίου.

Οι The Callas, τον Οκτώβριο του 2017, έκαναν την τρίτη τους ατομική έκθεση στο Kustera Projects Red Hook (Brooklyn, NY) και το 2018 θα κυκλοφορίσει ο νέος τους δίσκος σε συνεργασία με τον Lee Ranaldo (Sonic Youth). Έχουν εμφανιστεί ζωντανά σε εκκλησίες, γκαλερί, διαμερίσματα, βάρκες, μουσεία, βουνά, τουαλέτες, και στα Liverpool Psyche Festival (Λίβερπουλ ,UK), The Great Escape Festival (Μπράιτον, UK), Indigenes Festival (Γαλλία), Reeperbahn Festival (Αμβούργο, DE) και με συγκροτήματα / καλλιτέχνες όπως οι Thurston Moore, Lee Ranaldo, The Brian Jonestown Massacre, Ty Segall και Grinderman.

The Callas
The Callas

Οι Nerrves είναι ένα κλειστό, καλωδιωμένο συγκρότημα (σύμπλεγμα) 4 αξόνων (Γιάννης, Στέλιος, Νίκος, Τζιόμυ) στο περιφερικό νευρικό σύστημα και παρέχουν μια κοινή διαδρομή για τις νευρικές, γκαράζ-πάνκ παρορμήσεις, οι οποίες μεταδίδονται κατά μήκος καθενός από τους νευραξόνες, στα περιφερειακά όργανα του κοινού.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

5 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.