Οι 1000mods live στο Θέατρο Βράχων

1000mods

Μαζί με τους 1000mods θα είναι και οι Million Hollers

Οι 1000mods ετοιμάζονται να κερδίσουν άλλο ένα στοίχημα στο πρώτο μεγάλο outdoor headline show τους. Με την εμφάνιση τους στο Piraeus 117 Academy, έγινε η μοναδική μπάντα με δύο σερί sold out στο καλύτερο συναυλιακό στέκι της Αθήνας. Βρώμικα riffs, φουλ παραμόρφωση από vintage ενισχυτές και ένα wall of sound που υπόσχεται πολλά.

Δώδεκα χρόνια, αμέτρητες συναυλίες και περιοδείες και έξι κορυφαίες κυκλοφορίες: «Blank Reality», «Liquid Sleep», «Super Van Vacation», «Valley of Sand», «Vultures», «Repeated exposure to…».

Λίγους μήνες από την πρώτη τους περιοδεία στην αμερικανική ήπειρο, και έχοντας ήδη «οργώσει» την Ευρώπη, σε λίγο καιρό θα «συστηθούν» στο περίφημο Hellfest της Γαλλίας και σε πολλά άλλα ευρωπαϊκά φεστιβάλ.

Μαζί με τους 1000mods, στο Θέατρο Βράχων θα είναι και οι Million Hollers.

Οι Million Hollers σχηματίστηκαν το 2011 στη Θεσσαλονίκη. Hollers ήταν τα πρώιμα τραγούδια των σκλάβων Αφροαμερικανών εργατών. Η σημερινή ερμηνεία της λέξης holler είναι «κραυγή». Κραυγαλέο και το περιεγχόμενο των τραγουδιών, ωδή στο ανεκπλήρωτο, θυμωμένες πεντατονικές, δακρύβρεχτα slides. Μαύρη μουσική, 70s αισθητική, ειλικρινής απλότητα -το τρίπτυχο με το οποίο πορεύονται.

Μετρούν δύο κυκλοφορίες υπό τη σκέπη της «οικογενειακής» κολλεκτίβας Hands in Sand: Το ομώνυμο 7ιντσο (2013) και το πιο πρόσφατο 10″ Once upon a whiskey.

Αυτόν τον καιρό βρίσκονται στη διαδικασία παραγωγής του LP που πρόκειται να κυκλοφορήσουν μέχρι το τέλος του ’18.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

10 €
- 14 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.