Μάριος Φραγκούλης: «Athens Revisited… Μύθοι και Ήρωες» στο Ηρώδειο

H καθιερωμένη συνάντηση του καλλιτέχνη με το κοινό του στο Ηρώδειο, υπό την καλλιτεχνική καθοδήγηση της Λίνας Νικολακοπούλου

H καθιερωμένη συνάντηση του Μάριου Φραγκούλη με το κοινό του στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, φέτος γίνεται υπό την καλλιτεχνική καθοδήγηση της καταξιωμένης δημιουργού, Λίνας Νικολακοπούλου.

Ο Μάριος Φραγκούλης σε τραγούδια από το διεθνές κλασσικό και Classical Crossover ρεπερτόριό του μαζί με μοναδικές στιγμές από τα μνημειώδη έργα Carmina Burana, La Traviata, Canto General, Άξιον Εστί, Όρνιθες και αγαπημένες ταινίες όπως το “La Vita E Bella”, “Dances With Wolves”, “West Side Story”, “Zorba the Greek”, την ταινία “Schindler’s List” και την ταινία “Blue” του  Preisner.

Zoltàn Maga
Zoltàn Maga

Μια επίσκεψη, μια βόλτα στην Ακρόπολη και στο Θησείο στο πιο ιστορικό θέατρο στο κέντρο της Αθήνας, το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού. Η Αθήνα συναντά τους Ήρωες και τους Μύθους της ξανά στις 17 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο.

Την Συμφωνική Ορχήστρα και Χορωδία του Δήμου Αθηναίων διευθύνει ο μαέστρος Λουκάς Καρυτινός. Συμμετέχουν ο βιρτουόζος βιολονίστας Zoltàn Maga και η Δήμητρα Σελεμίδου. Μαζί τους ο σπουδαίος Ισπανός συνθέτης José-Maria Cano.

Δήμητρα Σελεμίδου
Δήμητρα Σελεμίδου

Η συναυλία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του New York Times Athens Democracy Forum και τον τριήμερο εορτασμό του στην Αθήνα. Μέρος των εσόδων της συναυλίας διατίθενται για τους σκοπούς του «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

José-Maria Cano
José-Maria Cano

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

18 €
- 86 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.