Βεάκειο 2018: Δείτε όλο το καλοκαιρινό πρόγραμμα

βεάκειο 2018

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 και θα διαρκέσουν έως τέλη Σεπτεμβρίου

Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου, συμμετέχοντας στο τριήμερο εθνικό πένθος και εκφράζοντας την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή του στους πληγέντες της Ανατολικής Αττικής, ματαιώνει την παράσταση «Πέρσες», που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στο Βεάκειο την Τετάρτη 25 Ιουλίου.
Το αντίτιμο των εισιτηρίων θα επιστραφεί.
1) Εάν έχετε αγοράσει με πιστωτική κάρτα το αντίτιμο θα επιστραφεί αυτόματα στην πιστωτική κάρτα χωρίς να χρειαστεί να κάνετε κάποια ενέργεια.
2) Σε περίπτωση που έχετε αγοράσει το εισιτήριο από το ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου  Πειραία με μετρητά θα σας επιστραφούν τα χρήματα στο ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά προσκομίζοντας το εισιτήριο.
3) Σε περίπτωση αγοράς από σημείο προπώλησης της VIVA με μετρητά, παρακαλώ  στείλτε e-mail στο [email protected] με τον αριθμό κράτησης, το ονοματεπώνυμό σας και τον τραπεζικό λογαριασμό σας σε μορφή IBAN ώστε να καταθέσουμε το αντίτυπο.
———————————————————————————————————————————————————————

Το Βεάκειο θέατρο ανοίγει τις πύλες του για ακόμα ένα καλοκαίρι και υποδέχεται τους δημότες και τους επισκέπτες του Πειραιά, με ένα πλούσιο καλοκαιρινό πρόγραμμα. Συναυλίες, μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, παιδικό θέατρο, αλλά και εκδηλώσεις με φιλανθρωπικό σκοπό, περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του Βεακείου θεάτρου.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 και θα διαρκέσουν έως τέλη Σεπτεμβρίου.

Το πρόγραμμα «Βεάκειο 2018» στο site του Ο.Π.Α.Ν και εδώ

Η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κ. Σταυρούλα Αντωνάκου, σε δήλωσή της επεσήμανε πως ο Πειραιάς γίνεται κι αυτό το καλοκαίρι επίκεντρο πολιτιστικού ενδιαφέροντος, με συναυλίες και παραστάσεις υψηλού επιπέδου, τονίζοντας πως η σκηνή του Βεακείου, θα φιλοξενήσει σημαντικούς ηθοποιούς και δημοφιλείς τραγουδιστές.

«Στόχος μας στον Ο.Π.Α.Ν είναι να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις, προκειμένου να διασκεδάζουν και να περνούν μικροί και μεγάλοι, όμορφες στιγμές στην πόλη μας», ανέφερε η κα Αντωνάκου, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Ο.Π.Α.Ν. και του Δήμου Πειραιά  στις εκδηλώσεις του Βεακείου θεάτρου στον Προφήτη Ηλία, σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της πόλης μας.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

6 Απαντήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.