Αλκίνοος Ιωαννίδης live στον Κήπο του Μεγάρου με μία επιπλέον συναυλία

αλκίνοος

Δύο μουσικές solo βραδιές

Μετά την εξάντληση των εισιτηρίων για τη συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη στον Κήπο τη Δευτέρα 25 Ιουνίου, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών προγραμμάτισε μία επιπλέον συναυλία την Τρίτη 26 Ιουνίου, δίνοντας έτσι μία ακόμη ευκαιρία στο κοινό να εξασφαλίσει εγκαίρως τα εισιτήριά του για αυτή την ξεχωριστή σόλο βραδιά, στην οποία πρωταγωνιστής είναι το τραγούδι.

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης παρουσιάζει φέτος στον Κήπο ένα πλούσιο πρόγραμμα ακρόασης αλλά και συμμετοχής που μας ταξιδεύει μέσα από τις εντάσεις και τις σιωπές του στον πυρήνα της ιερής τέχνης του τραγουδιού. Σαν τροβαδούρος του 21ου αιώνα, περιοδεύει με τις κιθάρες και το λαούτο του από πόλη σε πόλη, μεταφέροντας, μέσα από τη μουσική του, αισθήματα, σκέψεις, εμπειρίες, όνειρα και πραγματικότητες που μας αφορούν όλους. Τα τραγούδια του στέκονται μπροστά μας γυμνά και ευάλωτα, όπως γεννήθηκαν, αλλά και δυνατά όσο ποτέ. Μαζί τους ζούμε την κατάργηση της απόστασης, τη διεύρυνση του χρόνου, τη μαγεία της συνύπαρξης, τη μετατροπή του μοναχικού σε συλλογικό.

Το πρόγραμμα έχει παρουσιαστεί σε πολλές χώρες της Ευρώπης αλλά και στην Ελλάδα κατά καιρούς, τόσο σε μικρούς χώρους, όσο και σε μεγάλα θέατρα, όπως το Θέατρο Λυκαβηττού στην Αθήνα και το Θέατρο Δάσους στη Θεσσαλονίκη.

Συντελεστές

Αλκίνοος Ιωαννίδης │κλασική και ακουστική κιθάρα, λαούτο, φωνή
Βαγγέλης Λάππας, Βασίλης Δρούγκας│ηχοληψία
Κωνσταντίνος Μαργκάς │φωτισμοί

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.